Waar een wil is, ontstaat een weg.

Voordat wij van start gaan met het coachtraject hebben wij samen een intake. Zo kunnen wij aftasten of er een goede klik is en wederzijds vertrouwen om het coachtraject verder aan te gaan. Ook stellen wij jouw voorlopige coachvraag vast. We bepalen het aantal sessies en de aanpak.

De coachsessies zijn intensief. Je wordt uitgedaagd om na te denken over jezelf en uitgenodigd stappen te zetten in je groei en ontwikkeling. Ik begeleid jou door je bewust te maken van je gedrag en je overtuigingen, je verlangen en emoties. Dit doe ik door je te zien en horen, reflecteren, confronteren en inspireren.

Mijn manier van werken is mensgericht, daadkrachtig, oprecht en inspirerend. Jouw talenten en kwaliteiten zijn het vertrek­punt met als doel een zichtbaar en voelbaar resultaat. Mijn werkwijze zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in wie je bent, wat je drijft en hoe je een volgende stap zet.

Door mijn oprechte aandacht, zodat je je gezien en gehoord voelt, in combinatie met mijn energieke en praktisch instelling, ont­staat er beweging. En juist dat is dé toegevoegde waarde die ik meeneem in onze samenwerking. Mijn motto; bewustwording en inzicht is groei, ontwikkeling en geluk.