VOOR JOU

Bewustwording – inzicht – groei, ontwikkeling en geluk

Wil je meer uit het leven halen dan je nu doet?
Ben je zo druk met van ‘alles’ dat je moeite hebt met genieten?
Voel je je belemmert door gedachten of patronen?

Ik werk graag met jou aan vraagstukken waarin jij meer inzicht wilt hebben. Ben je bereid om een kritische blik in de spiegel te werpen en patronen te doorbreken?

Dit doe ik door te luisteren naar jouw verhaal en dat wat erachter zit, te sparren over hulpbronnen en dat wat je belemmert. Ik daag je uit je patronen te onderzoeken, we blikken terug naar het verleden en kijken vooruit naar de toekomst, naar jouw verlangen. Het bewustzijn van wie je bent, wat je wilt en wat je kan, vergroot je innerlijke kracht waardoor je beter in staat bent keuzes te maken die bij je passen.

Ik daag je uit tot het zetten van stappen, door samen te oefenen met concrete leef- of werksituaties.

Doen wat ervoor jou toe doet

In alle rust volledige aandacht voor jou. Dat is wat ik bied op een inspirerende en veilige locatie. De exacte locatie vindt in overleg plaats. De coachsessie is gericht op concrete doelen en kenmerken zich door veel interactie, oefeningen en een positieve toekomstgerichte insteek.

De coachsessies zijn intensief, want je wordt geïnspireerd en uitgedaagd na te denken over jezelf en concrete stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. De perioden tussen de coachsessies kunnen variëren van 1 week tot 1 maand, afhankelijk van jouw behoeften en het proces.

VOOR BEDRIJVEN

Gericht op tijdelijke ondersteuning, advies of begeleiding

Is er tijdelijk behoefte aan management capaciteit in uw organisatie? Loopt een project niet naar wens? Is er extra actie of advies gewenst? Spelen er HR gerelateerde vraagstukken waarbij tijdelijke expertise / inzet nodig is? Ik heb ruime expertise binnen het brede werkveld van HR in combinatie met mijn pro actieve, pragmatische en resultaatgerichte karakter biedt ik snel en accuraat toegevoegde waarde voor uw organisatie.

Voorbeelden waarbij mij vakkennis en kunde voor uw organisatie van toegevoegde waarde kunnen zijn; het begeleiden van een complexe verzuimcasus, optimaliseren van het HR team of gesprekspartner bij uw organisatorische of samenwerking vraagstukken.