WELKOM

Bij In Viam Coaching Training & Advies

Haal jij echt alles uit jezelf of het team?

  • Je wilt aan de slag met vraagstukken rondom persoonlijke groei in werk of leven, veranderingen in werk of loopbaanontwikkeling.

In viam begeleidt je bij het herontdekken van jouw potentieel waarin ontwikkeling centraal staat. Waarin je uitgedaagd wordt tot het zetten van concrete stappen. Inzicht en bewustzijn = groei, ontwikkeling & geluk.

In viam biedt een loopbaan ontwikkeltraject met assesments, een uitgebreid werkboek en de verdieping in de coach afspraken met als eindresultaat een concreet persoonlijk ontwikkelplan.  ‘Met een gelukkig gevoel naar het werk en een nog gelukkiger gevoel weer naar huis’.

  • Profieltesten, zet je denken in beweging…

In viam biedt een unieke tool voor een kleurrijke kijk op jouw persoonlijkheid om het beste uit jezelf en teams te halen. Direct een duidelijk zicht op wat motiveert en de specifieke talenten met een vertaalslag naar ontwikkeling van gedrag om effectiever samen te werken en communicatie te optimaliseren. Doen wat past bij je drijfveren, dus wat jij graag wilt, daar krijg je energie van. Kom in flow!

  • Medewerkers en teams effectiever laten samenwerken en communicatie optimaliseren.

In viam haakt aan op wat nodig is, legt de kern van samenwerking in teams bloot en zorgt ervoor dat samenwerken leuk wordt en vooral blijft. Want een goed functionerend team kan meer realiseren dan individuen ooit in hun eentje zouden kunnen. De kracht van samenwerking!

  • Teamprofielen, de kracht van samenwerking….

In Viam maakt de samenstelling van het team inzichtelijk, welke drijfveren zijn vertegenwoordigd, zodat uitdagingen van meerdere kanten kunnen worden bekeken om tot de beste oplossingen te komen. Maar ook ‘Hoe denk jij over jouw teamleden en denken jouw teamleden over jou?’ Meer inzicht in jezelf en de beweegredenen van de ander zorgt voor wederzijds respect en verstevigt het vertrouwen. Vertrouwen is de basis voor een succesvolle samenwerking en organisatie.

Doen wat ervoor jou toe doet

In alle rust volledige aandacht voor jou. Dat is wat ik bied op een inspirerende en veilige locatie. De coachsessie is gericht op concrete doelen en kenmerken zich door veel interactie, oefeningen en een positieve toekomstgerichte insteek.

De coachsessies zijn intensief, want je wordt geïnspireerd en uitgedaagd na te denken over jezelf en concrete stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. De perioden tussen de coachsessies kunnen variëren van 1 week tot 1 maand, afhankelijk van jouw behoeften en het proces.

VOOR BEDRIJVEN

Gericht op tijdelijke HR ondersteuning of advies

Is er tijdelijk behoefte aan management capaciteit in uw organisatie? Loopt een project niet naar wens? Is er extra actie of advies gewenst? Spelen er HR gerelateerde vraagstukken waarbij tijdelijke expertise / inzet nodig is? Ik heb ruime expertise binnen het brede werkveld van HR in combinatie met mijn pro actieve, pragmatische en resultaatgerichte karakter biedt ik snel en accuraat toegevoegde waarde voor uw organisatie.

Voorbeelden waarbij mij vakkennis en kunde voor uw organisatie van toegevoegde waarde kunnen zijn; het begeleiden van een complexe verzuimcasus, optimaliseren van het HR team of gesprekspartner bij uw organisatorische of samenwerking vraagstukken.