• Brein in beweging

Loop jezelf bewust beter!

Door bewust ontspannen hardlopen versterk je je hart- en vaatstelsel en daarmee je gezondheid, maar breng je vooral ook je gedachten tot rust. Bewust ontspannen hardlopen en dit structureel inpassen in je dagelijks leven; het is vaak een hele uitdaging en vraagt om begeleiding!

Daarom ben ik met runningtherapie – bewust ontspannen hardlopen – gestart, zodat ik kan doen wat er voor jou toe doet; door te motiveren, inspireren en uit te dagen tot het structureel inpassen van  bewust ontspannen hardlopen in jouw dagelijks leven.

Bewust ontspannen hardlopen zorgt voor energie, evenwicht en geluk!

Voor wie?

Voor iedereen die op een actieve manier de lichamelijk EN mentale conditie wil verbeteren, het vergroten van het vertrouwen in jezelf en hiermee ervaren van balans in lichaam en geest.

Al lopend ervaar je de fysieke en mentale effecten in combinatie met ervaringsgerichte- en ademhaling oefeningen. De aandacht is gericht op ontspannen wijze handlopen met zo min mogelijk belasting. Doordat je op een lage hartslag loopt, ben je in staat op ontspannen wijze een gesprek te voeren. Ontspanning en beleving staan voorop, snelheid en afstand komen op de tweede plaats!

Voor de duidelijkheid; je hoeft geen hardloper te zijn of willen worden!

Bewust ontspannen hardloop traject van 12 weken

Wij starten met een kennismaking en intake om te bepalen hoe jouw startsituatie eruit ziet (o.a. vragenlijst) en wat jouw gewenste doel is. Wij lopen 1 en een aantal keer 2 keer per week circa 1 uur inclusief warming up en cooling down,  in een groep van 5-10 personen,  waardoor je elkaar kan stimuleren en ervaringen uitwisselen. Voor het beste resultaat is het advies daarnaast ook zelf te lopen.

Heb je vragen? Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op.